Ervaring Persoonlijke Kracht Methode

Ilse Lamers Luisterkindwerker

Ik deed aan het einde van het jaar de persoonlijke krachttest bij Ankie. Zo nieuwsgierig was ik geworden naar wat het me te brengen had en super fijn om dat bij Ankie te doen, het voelde heel vertrouwd. Het gesprek over het rapport was ook heel persoonlijk en gezellig.

Wauw!! Het was zo verrassend en tegelijkertijd ook heel herkenbaar! Heel tof was vooral dat we samen tot de conclusie kwamen dat mijn persoonlijke kleuren bijna allemaal terugkomen in het logo van mijn bedrijf wat Ankie vier jaar geleden voor me ontworpen heeft.

En dat het element water ook in dit rapport terugkomt, is een mooie bevestiging voor mezelf en ook van deze methode. Ook al was het niet nieuw voor mij, de bevestiging krijgen van wat ik al wist was ook ontzettend fijn! Het maakte me opnieuw bewust dat ik meer met de kracht van dit element mag blijven doen.

Eenmaal thuis ontdekte ik dat ik de kleur van mijn verlangen en geluk al best veel in de kast heb hangen. De kleur van succes zorgde voor wat afweer tijdens ons gesprek. Al heb ik ook daar een weg in gevonden en zocht ik in eerst instantie een drinkfles in die kleur in plaats van een kledingstuk.

Verder heb ik voor mezelf een notitie aangemaakt met de kleuren die het belangrijkst zijn voor mij, mijn balans, succes, geluk, verlangen en beste versie. Zo heb ik dat overzicht altijd bij de hand en kan ik bijvoorbeeld met het kopen van kleding snel kijken welke kleuren goed bij me passen of juist heel specifiek een bepaalde kleur kledingstuk zoeken voor een speciale gelegenheid.

Al met al heeft het me veel inzicht gegeven en dingen die ik al wist opnieuw bevestigd. Dat heeft gezorgd voor een soort van opfrissing en dus ben ik me nu meer bewust hoe ik kleur op een bepaalde manier in kan zetten. Ik word er helemaal blij en enthousiast van!

Ilse lamers luisterkindwerker

Volg je mij al op Instagram?

Hier deel ik tips en inspiratie hoe je jouw branding stevig neer kunt zetten.

Wat als ik Human Design een kleur mocht geven

Wat als ik Human Design een kleur mocht geven..  Tijdens de Human Design in Business livedag vorige week gebeurde er iets bijzonders: de helft van de deelnemers droeg iets paars. We kregen zelfs een heerlijk paars taartje van Lucy Vervoort. Toeval? Ik denk het...

De kracht van Rood en Groen

Rood en GroenWanneer Rood en Groen samenkomen.Laten we eens kijken wie ze zijn, wat hun superkrachten zijn enhoe deze twee kleuren in evenwicht zijn.Kracht van Kleur: Kleur is simpelweg een eigenschap van licht, bepaald door de verschillende golflengtes waarmee licht...

De kracht van Geel en Paars

Geel en PaarsWanneer Geel en Paars samenkomen.Laten we eens kijken wie ze zijn, wat hun superkrachten zijn enhoe deze twee kleuren in evenwicht zijn.Kracht van Kleur: Kleur is simpelweg een eigenschap van licht, bepaald door de verschillende golflengtes waarmee licht...

De kracht van Oranje en Blauw

Oranje & BlauwWanneer Oranje en Blauw samenkomen.Laten we eens kijken wie ze zijn, wat hun superkrachten zijn enhoe deze twee kleuren in evenwicht zijn.Kracht van Kleur: Kleur is simpelweg een eigenschap van licht, bepaald door de verschillende golflengtes waarmee...

De kracht van Turkoois en Bruin

Turkoois en Bruin Wanneer Turkoois en Bruin samenkomen.Laten we eens kijken wie ze zijn, wat hun superkrachten zijn enhoe deze twee kleuren in evenwicht zijn. Kracht van Kleur: Kleur is simpelweg een eigenschap van licht, bepaald door de verschillende golflengtes...

De krachten van Roze & Zwart Wit

Roze en Zwart WitWanneer Roze en Zwart Wit samenkomen.Laten we eens kijken wie ze zijn, wat hun superkrachten zijn enhoe deze twee kleuren in evenwicht zijn.Kracht van Kleur: Kleur is simpelweg een eigenschap van licht, bepaald door de verschillende golflengtes...

Toffe grafische stageplek MBO niveau 3 en 4

Ben jij die creatieveling met een passie voor grafisch ontwerp, branding en design? Ontwikkel jouw creative vaardigheden in een stage bij Lab 1823. Studeer jij  aan de opleiding Allround mediamaker niveau 3, Mediavormgever niveau 4 of Marketing en Communicatie...

Social media huisstijl tips

Social media is anno nu niet meer weg te denken. Je bent al bezig om regelmatig interessante post te plaatsen op verschillende social media kanalen. Social media marketing is dan ook een hele effectieve manier om je onderneming online te promoten. Maar jij bent niet...

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *