Werkboeken
voor jouw (online) programma

Wil je een (online) programma, cursus of training aanbieden zonder je zorgen te maken over het ontwerpen van werkboeken zodat jij je volledig kunt richten op jouw expertise en het delen van waardevolle kennis?

Professionele en unieke digitale werkboeken

Graag help ik je met interactieve werkboeken voor jouw programma en zorg ervoor dat ze er verbluffend uitzien. Online én offline. Je kunt zelfs beide opties combineren voor een ongeëvenaarde impact!

Stel je eens voor dat je werkboeken hebt met echt een WOW-effect. Werkboeken waar je zo trots op bent om ze aan iedereen te laten zien.

Laat jouw cursisten genieten van werkboeken met interactieve invulvelden, zodat ze moeiteloos kunnen deelnemen aan jouw programma. De combinatie van jouw waardevolle inhoud en een professioneel ontwerp is van onschatbare waarde!

Laten we samen aan de slag gaan en jouw (online) programma, cursus of training next level brengen! Tijdens ons startgesprek zullen we uitgebreid jouw wensen en behoeften bespreken, zodat we de beste oplossing kunnen vinden die perfect aansluit bij jouw doelgroep.

Wacht niet langer en laat je verrassen door de kracht van perfect ontworpen werkboeken! Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend gesprek!

Ankie zittend op de bank met een Ipad in haar handen. De foto straalt rust uit door natuurlijke keuren

Het is de kwaliteit en uitstraling die mensen bijblijft, niet de prijs van jouw programma”

Wat je krijg je van mij

  • Een online meeting voor een goede start van het werkboek
  • Een professioneel, uniek (digitaal) werkboek met een WOW-effect
  • Makkelijk werkbaar werkboek in jouw huisstijl
  • Mijn creatieve ideeën.
  • Mock-up afbeelding van jouw werkboek voor online gebruik

Graag wil ik ervoor zorgen dat jouw specifieke behoeften en wensen worden vervult, om het beste resultaat mogelijk te leveren. Neem gerust contact met mij op om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen die perfect bij jouw project past.

Buitenzijde e-book-moodboards Woonthuis

Branding is een complete ervaring, van A tot Z. Neem je werkboeken hier ook in mee

Deze powervrouwen gingen je voor

Samenwerken met Ankie is een feestje. Ze luistert heel goed naar je, ze neemt de tijd voor je en ze is super lief. Ze heeft mijn Slow & Grow Journal heel mooi vormgegeven. Maar ook voorzag ze me van tips als iets beter of handiger zou kunnen. Super blij met Ankie en dankjewel voor alles!

Mirjam Beek

Slow and Grow by Mirjam

Super tevreden over het prachtige werkboek dat Ankie voor mij heeft gemaakt. Daarnaast is het heel prettig samenwerken. Ze communiceert snel en vaardig, voert wijzigingen heel snel door, en denkt mee voor het optimale resultaat. Absoluut een aanrader!

Aniek Gerrits

De betekenisvolle vrouw

Ankie heeft een prachtig logo ontwerpen voor mijn bedrijf. De stijl van Ankie spreekt mij enorm aan, ik wilde een chique minimalistische uitstraling en dat heeft ze heel mooi neergezet. Ik voel dat het resultaat helemaal klopt met wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik uit wil stralen. De samenwerking met Ankie was heel fijn, we konden snel schakelen en ze denkt heel creatief met je mee. Voor het ontwikkelen van een logo, of een complete huisstijl/ branding, die helemaal bij jou past, kan ik Ankie echt van harte aanbevelen.

Nanda Willekes

Volg je mij al op Instagram?

Hier deel ik tips en inspiratie hoe je jouw branding stevig neer kunt zetten.

Contact

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Of even sparren over de mogelijkheden?
Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

9 + 12 =