E-books

met een WOW-effect

Je hebt een tof e-book nodig, maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen én je hebt geen zin om urenlang zelf te klungelen. Jij wilt je liever concentreren op jouw expertise en het delen van jouw waarde, in plaats van je zorgen te maken over het design.

E-books die je wilt bijven lezen

Gelukkig ben ik hier om jou te helpen. Ik ontwerp voor jou een uniek  e-book met interactieve elementen. Denk hierbij aan teksten en knoppen die kunnen worden aangeklikt voor een verwijzing naar website links.

Laten we samen aan de slag gaan om jouw waarde vorm te geven in een e-book. Tijdens ons startgesprek zullen we uitgebreid jouw wensen en behoeften bespreken, zodat we de beste oplossing kunnen vinden die perfect aansluit bij jouw doelgroep.

Wacht niet langer en laat je verrassen door de kracht van een perfect ontworpen e-book! Neem vandaag nog contact met me op voor een vrijblijvend gesprek!

Ankie zittend op de bank met een Ipad in haar handen. De foto straalt rust uit door natuurlijke keuren

Een e-book met een wow-effect is als een reis naar een magische wereld, waar woorden tot leven komen

Wat je krijg je van mij

  • Een online meeting voor een goede start van het e-bbok
  • Een professioneel, uniek e-book met een WOW-effect
  • In te zetten als digitale weggever of verkoopbaar product
  • Mijn creatieve ideeën.
  • Mock-up afbeelding van jouw e-book voor online gebruik

Graag wil ik ervoor zorgen dat jouw specifieke behoeften en wensen worden vervult, om het beste resultaat mogelijk te leveren. Neem gerust contact met mij op om een gepersonaliseerde offerte te ontvangen die perfect bij jouw project past.

Voorzijde Eindelijk thuis toolkit van Woonthuis

Branding is een complete ervaring, van A tot Z. Neem je werkboeken hier ook in mee

Deze powervrouwen gingen je voor

Samenwerken met Ankie is een feestje. Ze luistert heel goed naar je, ze neemt de tijd voor je en ze is super lief. Ze heeft mijn Slow & Grow Journal heel mooi vormgegeven. Maar ook voorzag ze me van tips als iets beter of handiger zou kunnen. Super blij met Ankie en dankjewel voor alles!

Mirjam Beek

Slow and Grow by Mirjam

Ankie is zo’n enorm goede illustrator en heeft zo’n mooie branding voor mijn coachpraktijk gemaakt. Met name haar manier van werken is echt top, ze begreep direct wat ik wilde, luistert heel goed en wist snel en prachtig mooi mijn wensen te vertalen naar de juiste beelden, kleuren en sfeer. Vond het super samenwerken en ben heel blij met de uitkomst!

Sanne Nieuwenhuijse

New Connection

Ankie heeft een prachtig logo ontwerpen voor mijn bedrijf. De stijl van Ankie spreekt mij enorm aan, ik wilde een chique minimalistische uitstraling en dat heeft ze heel mooi neergezet. Ik voel dat het resultaat helemaal klopt met wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik uit wil stralen. De samenwerking met Ankie was heel fijn, we konden snel schakelen en ze denkt heel creatief met je mee. Voor het ontwikkelen van een logo, of een complete huisstijl/ branding, die helemaal bij jou past, kan ik Ankie echt van harte aanbevelen.

Nanda Willekes

Volg je mij al op Instagram?

Hier deel ik tips en inspiratie hoe je jouw branding stevig neer kunt zetten.

Contact

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Of even sparren over de mogelijkheden?
Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

7 + 1 =