Zij gingen je voor

Ilse Lamers Luisterkindwerk zomers moodboard

Ankie heeft mij heel fijn geholpen bij het ontwerpen van mijn logo. Ik die zo onbekend was met alles rondom logo’s, websites en opstarten van een eigen onderneming. Alles was bespreekbaar. Dat heeft er voor gezorgd dat het nu helemaal klopt! De elementen die ik zelf had bedacht kregen door onze gesprekken meer en meer betekenis en vormde het uiteindelijke resultaat. Helemaal passend bij mijn wensen en dat wat ik uit wil dragen bij luisterkindwerk, komt samen in het ontwerp. Nogmaals heel veel dank Ankie voor super fijne, persoonlijke en betrokken samenwerking!

Ilse Lamers

Ilse Lamers Luisterkindwerk

Ik heb Ankie leren kennen tijdens een gezamenlijke training en we hadden een goeie klik. Daarna ben ik haar blijven volgen op social media en haar stijl sprak me zo aan dat ik haar gevraagd heb om mijn nieuwe huisstijl te ontwerpen. Belangrijk daarbij was dat de landelijke woonstijl duidelijk zichtbaar zou blijven maar wel op een rustige en tijdloze manier én met een modern randje.

Hierin is Ankie zeker geslaagd en ik ben erg blij met de hele nieuwe branding van mijn bedrijf! Ook krijg ik heel positieve reacties hierop uit mijn (werk)omgeving. En ook niet onbelangrijk is dat Ankie op een fijne manier met mij mee denkt, heldere uitleg kan geven en snel reageert op een vraag. Ik ben super tevreden dus!

Kristel van Leeuwen

woon(T)huis

Logo-woon(T)huis
Nada Willekes logo

Ankie heeft een prachtig logo ontwerpen voor mijn bedrijf. De stijl van Ankie spreekt mij enorm aan, ik wilde een chique minimalistische uitstraling en dat heeft ze heel mooi neergezet. Ik voel dat het resultaat helemaal klopt met wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik uit wil stralen. De samenwerking met Ankie was heel fijn, we konden snel schakelen en ze denkt heel creatief met je mee. Voor het ontwikkelen van een logo, of een complete huisstijl/ branding, die helemaal bij jou past, kan ik Ankie echt van harte aanbevelen.

Nanda Willekes

Samenwerken met Ankie is een feestje. Ze luistert heel goed naar je, ze neemt de tijd voor je en ze is super lief. Ze heeft mijn Slow & Grow Journal heel mooi vormgegeven. Maar ook voorzag ze me van tips als iets beter of handiger zou kunnen. Super blij met Ankie en dankjewel voor alles!!

Mirjam Beek

Slow and grow journal

Zakelijk moodboard eSPe Projecten

Lab 1823 heeft mijn logo en huisstijl ontworpen en daar ben ik 1,5 jaar later nog steeds echt heel blij mee! Het straalt uit wat ik als ondernemer wil uitstralen. Daarnaast bel ik Lab 1823 altijd wanneer ik een klus heb m.b.t. vormgeving en zal dat in de toekomst zeker blijven doen!

Sabine Ploegmakers

eSPé Projecten

Zeer blij met mijn samenwerking met Ankie van LAB 1823. Ankie kijk en luistert echt naar de wensen van mij als klant. Waardoor mijn logo nog persoonlijker werd.

Elke Claessens

Volg je mij al op Instagram?

Hier deel ik nog meer succes verhalen én deel ik tips en inspiratie hoe je jouw branding stevig neer kunt zetten.