Trek jouw droomklanten aan met een
ijzersterke, authentieke branding

Door jouw branding krachtig en authentiek neer te zetten,
trek je in een mum van tijd jouw droomklanten aan
en zie je je omzet groeien.

Brand your business by Lab 1823

Ankie zittend op de bank met een Ipad in haar handen. De foto straalt rust uit door natuurlijke keuren

“Branding is meer dan alleen een merkconcept.

Het zit in alles wat je doet, voelt en ademt. Een merkbeleving van A to Z.

Met een goede branding trek jij jouw droomklanten aan”

Dit beloof ik je

Authenticiteit

Geen standaard huisstijl maar een sterke, unieke visuele branding die de basis vormt van jouw business

Herkenbaarheid

Trek jouw droomklant aan met een herkenbaar logo, kleuren en vormen.

Duidelijkheid

Overzichtelijk hoe jij jouw branding het beste in kunt zetten.

Een persoonlijke authentieke branding

Als ondernemer wil je eruit springen, uniek zijn en niet verdwijnen in de grijze massa. Een goede branding moet uitstralen wat jij wilt uitstralen, de juiste mensen inspireren en te raken met jouw boodschap zodat potentiële klanten hun weg naar jou vinden.

Onderscheid je van de rest door een professionele aantrekkelijke branding te creërenvoor jouw merk of bedrijf.

Mijn missie is om jouw persoonlijkheid, visie en jouw boodschap te weerspiegelen naar een compleet brandconcept die helemaal bij jou én jouw bedrijf aansluit. Branding is namelijk meer dan alleen een merkconcept, het zit in alles wat je doet, voelt en ademt. Een merkbeleving van A tot Z. 

Om jouw droomklanten aan te kunnen trekken is het belangrijk dat de branding van jouw business ook op persoonlijk vlak goed aansluit en daarom is de Persoonlijke Kracht Methode hét uitgangspunt van een ijzersterke branding.

Met de Persoonlijke Kracht Methode komen we razendsnel tot jouw kern en gaan op zoek naar jouw unieke talenten. Deze talenten zetten we om in kleuren, vorm en stijl die de basis vormt van jouw unieke branding.

Door jouw branding krachtig en authentiek neer te zetten ga jij mensen raken in hun hart, trek je in een mum van tijd jouw droomklanten aan en zie jij jouw omzet groeien.

Hoe ik werk

Om tot een goed merk, huisstijl of volledige branding te komen vind ik het belangrijk om jou en jouw onderneming goed te leren kennen. Ik start dan ook met een uitgebreide (online) kennismaking. In de uitgebreide kennismaking mag jij mij meenemen in jouw reis als ondernemer. Dit geeft mij een goede basis om jouw unieke branding te ontwikkelen.

Een fijne relatie opbouwen met jou als ondernemer is key, dit zorgt ervoor dat we samen opgaan in de branding die bij jou en je onderneming past. Ik zal je daarom ook meenemen in mijn denkproces en visie omdat ik ervan overtuigd ben dat we dan sneller tot een krachtig en mooi resultaat komen.

De stappen

Online kennismaking

Graag wil ik jou en jouw onderneming beter leren kennen. Voordat we een (online) kennismaking inplannen ontvang je van mij het digitale werkboek Build your brand. Het werkboek geeft jezelf alvast de mogelijkheid om over je visie en stijl na te denken.

Visuele indentiteit

Een sterke basis van je merk geeft de juiste informatie om een sterke visuele identiteit vorm te geven en daarom start ik altijd met een visueel moodboard. Het moodboard gaat de basis worden van jouw unieke branding. In het moodboard neem ik je ook mee in mijn denkproces en visie waarop het moodboard opgebouwd is.

Ontwerpen

Het moodboard vertalen we naar een logo, kleurenpalet, lettertype selectie. Dit is je huisstijl. Als je huisstijl staat gaan we verder met je branding uitingen.

Oplevering

Ik ga voor kwaliteit! Mijn werk lever ik af in hoge kwaliteit zodat jij ook zelf verder kunt met het uitdragen van jouw merk. Je ontvangt een duidelijk pakket, met alle bestanden die jij daarvoor nodig hebt.

Pakketten

 

Omdat je soms door de digitale bomen het bos niet meer ziet, bied ik 2 branding pakketten aan zodat je in één oogopslag ziet welk pakket bij jouw wensen aansluit. Sluit dit toch nog niet helemaal aan? Ik maak graag een pakket op maat op jouw specifieke wensen.

Persoonlijke Kracht

 

Trek jouw droomklanten aan met een ijzersterke, authentieke branding door middel van jouw Persoonlijke Kracht.

Persoonlijke kracht is wat jou bijzonder maakt. Het komt voort uit je passies, kwaliteiten, dromen en verlangens. Het vormt de kern van wie je bent.

Als je met impact iets wilt bereiken en betekenen vraagt dat om zelfvertrouwen. Door bewust je kracht en talenten in te zetten wordt het eenvoudiger om je doelen en droomklanten te bereiken, barst je van energie en vergroot je je kansen op succes en geluk.

Mogelijk vanaf €125,-

Persoonlijke Kracht Methode

Mini Branding

 

Ben jij die startende ondernemer en heb je geen idee waar je moet strarten in je visuele indentiteit? Dan is dit pakket perfect voor jou.

We starten met het ondekken van jouw persoonijke kracht. Dit gaat de basis zijn van jouw branding.

Ik help je met een professioneel logo en kleurenpalet waarmee jij een goede start kunt maken met jouw merk of business

Duur: 3-5weken
Investering: €655,-

Inhoud pakket

· Werkboek Build your brand
· Persoonlijke kracht test
· Persoonlijke kracht materialen pakket
· Brainstormsessie met bespreken Persoonijke Kracht rapport
· 2 à 3 uitgewerkte logo concepten
· 1 uitgewerkt primair logo
· Maximaal 3 aanpasrondes
· Kleurenpalet
· Huisstijlkaart met kleurcodes
· Favicon ontwerp

Mini branding

Great start Branding

 

Wil jij bij de start van je bedrijf meteen visueel stevig in je schoenen staan of mag jouw huidige huisstijl opgefrist worden?

We starten het traject met het Persoonlijke Kracht rapport waardoor we razend snel tot jouw kern komen. Dit is de basis van jouw branding.

Ik help je graag met een veelzijdig inzetbaar professioneel brandconcept die helemaal bij jou en jouw business aansluit vanuit jouw persoonlijke kracht.

Duur: 4-6 weken
Investering: €1595,-

Inhoud pakket

· Werkboek Build your brand
· Persoonlijke kracht test
· Persoonlijke kracht materialen pakket
· Brainstormsessie met bespreken Persoonlijke Kracht rapport
· Moodboard
· 2 à 3 uitgewerkte logo concepten
· 1 uitgewerkt primair logo inclusief sublogo(‘s) en icoontjes
· Onbeperkte aanpasrondes
· Kleurenpalet
· Typografie (lettertype selectie)
· Branding guide (huisstijl kenmerken, tips om je huisstijl in te zetten en merk identiteit)
· Huisstijlkaart met kleurcodes
· Favicon ontwerp
· Social media posts klaargezet in Canva

Great start branding

Optioneel: Wil je je branding nog

verder uitdragen?

Dat kan, ik werk samen met verschillende professionele freelancers met ieder haar eigen specialisatie. Denk aan: webdesign, fotografie, online marketing en meer.

Staat jouw ideale pakket er niet bij? Ik maak graag een plan op maat wat aansluit bij jouw wensen.

Investering: €50,- p/u excl btw

Voorbeelden

· Social media Canva pakket
· Visitekaartjes
· Digitale werkboeken
· Interactieve E-books
· (Digitaal) briefpapier incl Word template
· Flyers en kaarten
· Invulbaar PDF
· (Digitale) werkboeken
· Digitale handtekening
· Stickers
· Cadeaubon

Ik wil meer info

Wat ga je breiken

Samen duiken we in de missie en visie van jouw bedrijf en creëren we een branding waar niet alleen jij heel blij van wordt, maar die ook jouw droomklanten aanspreekt. Spreek jij je droomklanten aan, dan maak jij je bedrijf succesvol.

Een authentiek, tijdloos ontwerp wat helemaal bij jouw business aansluit. Een branding om trots op te zijn!

Na het aanpakken van je branding

  • Trek jij je droomklanten aan
  • Past je branding helemaal bij je bedrijf
  • Voel jij je thuis in je branding
  • Ben je herkenbaar
  • Wordt jouw omzet verhoogd

“Lab 1823, een designstudio die jouw merk van A-Z creëert.
Samen met jou til ik jouw merk of onderneming naar een next level met een mooie, unieke en sterke branding die jouw doelgroep aanspreek en persoonlijk helemaal bij jou past”

Een selectie uit het portfolio

Deze powervrouwen gingen je voor

Ankie heeft een prachtig logo ontwerpen voor mijn bedrijf. De stijl van Ankie spreekt mij enorm aan, ik wilde een chique minimalistische uitstraling en dat heeft ze heel mooi neergezet. Ik voel dat het resultaat helemaal klopt met wie ik ben, waar ik voor sta en wat ik uit wil stralen. De samenwerking met Ankie was heel fijn, we konden snel schakelen en ze denkt heel creatief met je mee. Voor het ontwikkelen van een logo, of een complete huisstijl/ branding, die helemaal bij jou past, kan ik Ankie echt van harte aanbevelen.

Nanda Willekes

Ankie heeft mij heel fijn geholpen bij het ontwerpen van mijn logo. Ik die zo onbekend was met alles rondom logo’s, websites en opstarten van een eigen onderneming. Alles was bespreekbaar. Dat heeft er voor gezorgd dat het nu helemaal klopt!

De elementen die ik zelf had bedacht kregen door onze gesprekken meer en meer betekenis en vormde het uiteindelijke resultaat. Helemaal passend bij mijn wensen en dat wat ik uit wil dragen bij luisterkindwerk, komt samen in het ontwerp. Nogmaals heel veel dank Ankie voor super fijne, persoonlijke en betrokken samenwerking!

Ilse Lamers

Ilse Lamers Luisterkindwerker

Ik heb Ankie leren kennen tijdens een gezamenlijke training en we hadden een goeie klik. Daarna ben ik haar blijven volgen op social media en haar stijl sprak me zo aan dat ik haar gevraagd heb om mijn nieuwe huisstijl te ontwerpen. Belangrijk daarbij was dat de landelijke woonstijl duidelijk zichtbaar zou blijven maar wel op een rustige en tijdloze manier én met een modern randje.

Hierin is Ankie zeker geslaagd en ik ben erg blij met de hele nieuwe branding van mijn bedrijf! Ook krijg ik heel positieve reacties hierop uit mijn (werk)omgeving. En ook niet onbelangrijk is dat Ankie op een fijne manier met mij mee denkt, heldere uitleg kan geven en snel reageert op een vraag. Ik ben super tevreden dus!

Kristel van Leeuwen

Woon(T)huis

About me!

Mijn missie is om jouw persoonlijkheid en visie te weerspiegelen naar een complete branding die helemaal bij jou én jouw bedrijf aansluit. Branding is namelijk meer dan alleen een merkconcept. Het zit in alles wat je doet, voelt en ademt. Een merkbeleving van A tot Z, daarom vind ik het ook belang dat de branding van jouw business ook op persoonlijk vlak goed aansluit.

Volg je mij al op Instagram?

Hier deel ik tips en inspiratie hoe je jouw branding stevig neer kunt zetten.

Contact

Wil je weten welk pakket het beste bij jou past? Of even sparren over de mogelijkheden?
Laat je gegevens achter en ik neem contact met je op.

14 + 11 =